Skip to main content

Flow eurooppalaisen CCB Networkin jäseneksi

 

Eurooppalaisten Proscin kumppaniyritysten yhteistyö tiivistyy uuden  Change Competency Builders CCB Networkin myötä. Yhteistyöverkoston on tarkoitus vahvistaa muutosjohtamisen osaamista ja alan yhteistyötä euroopanlaajuisesti.

Muutostoimisto Flow on Suomen ainoa virallinen Prosci-kumppani. Yhteistyön myötä pystymme vastaamaan kansainvälisten asiakkaidemme muutostarpeisiin entistä paremmin, kun asiakkaamme saavat paikallisen kielen ja kulttuurin hallitsevat muutososaajat käyttöönsä eri maissa.

Prosci-muutosjohtamisen metodi on tunnettu etenkin ADKAR-mallistaan, joka käsittelee organisaation muutosta yksilön näkökulmasta käsin. Mitä pitää tapahtua yksittäisen ihmisen arjessa, jotta laaja muutos organisaatiotasolla saadaan toteutumaan?

Prosci pyrkii vahvistamaan organisaation omaa muutosjohtamisen kyvykkyyttä sertifiointivalmennusten ja muiden ohjelmien kautta. Metodi purkaa muutoksen vaiheet ja roolit osiin ja auttaa rakentamaan muutoksen johtamisen suunnitelman, jossa huomioidaan kaikki osapuolet sponsoreista muutoksen omistajiin ja viestintään.

 

Lue lisää osoitteesta ccb.network.

Lue lisää Proscista.

 

 

Seuraavat avoimet valmennukset

 

2.–4.9.2020 Muutosjohtamisen Prosci-sertifiointiohjelma, Helsinki (3pv) Lisätietoja

15.9.2020 Muutosjohtamisen perusteet (1pv) Lisätietoja

25.–27.11.2020 Muutosjohtamisen Prosci-sertifiointiohjelma, Helsinki (3pv) Lisätietoja