Skip to main content

Marja Kuutti-Sopanen mukaan Flown riveihin

 

Tekstiiliteollisuuden hankkeista tuttu Marja Kuutti-Sopanen liittyi syksyllä 2020 Muutostoimisto Flown riveihin.

Marja on mielenlaadultaan rohkea uudistaja ja strategisten hankkeiden vetäjä.

”Parhaat jutut, oivallukset ja kilpailuedut rakentuvat eri toimialojen ja toimintakulttuurien rajapinnoilla sekä törmäyskohdissa. Yht’äkkiä Suomessa pieni, perinteinen tekstiiliala onkin kiinnostava, kun alalle on tullut uusia toimijoita teknologiapuolelta ja uusi muotoilun sukupolvi kiinnostaa kansainvälisiä taloja.”

Marja pitää myös erittäin tärkeänä ja inspiroivana ymmärtää nuorempia sukupolvia ja startup-maailman tapaa toimia nopeammin sekä ketterämmin, jossa pätee tietyt samat lainalaisuudet, oltiinpa missäpäin maailmaa tahansa.

Marja Kuutti-Sopanen Muutostoimisto Flow

Pitkä tausta teollisuus- ja tekstiilituotannon maailmasta auttaa Marjaa hahmottamaan monimutkaisia prosesseja.

”Brändit ja kuluttajaliiketoiminta ovat taustaa josta ponnistan. Kuluttaja- ja lifestyle-toimialat sekä vähittäiskauppa ja niiden partneruuksien kehittäminen, jälleenmyyjäverkostot ja hankinta. Taustastani löytyy yrityksiä, kuten Marimekko, Nanso, italialainen luksusbrändi Boffi Depadova ja kestävään kehitykseen nojaavat Woodnotes ja Voglia.

Vaikka vähittäiskaupassa digitalisoituminen on päivän sana, kasvu erilaisten sateenvarjo-toimijoiden ja verkostojen kautta on toinen kiinnostava ilmiö. Yksin ja itse ei kannata tehdä kaikkea. Yhteinen matka hyvien kumppanien kanssa on mielekkäämpi kuin yksin puurtaminen.

Sytyttäviä alueita ovat uudistaminen ja strateginen kokonaiskuva ja sen konkretisointi visualisoinnin keinoin yritykselle yhteiseksi näkyväksi kieleksi. Tässä riittää aina haastetta.

Flown arvomaailma ja tapa toimia resonoi, jossa yhdistyy vahva inhimillinen ihmisosaaminen kaupalliseen liiketoimintaosaamiseen.

Ilo olla osana tätä huipputiimiä ja tuoda oma paras panokseni tiimiin yhteiselle kasvumatkalle.”

Marja Kuutti-Sopanen
marja@flow.fi
040 039 1700

 

 

Ota yhteyttä