Skip to main content

Rahoitus- ja hankeasiantuntija Elina Viitanen Flown tiimiin

 

Kaupallisten hankkeiden erityisosaajana tunnettu Elina Viitanen liittyy Flown tiimiin. Ähtärin Panda-talosta ja Kiinan koulutusvientiosaamisestaan tunnettu Elina yhdistää organisaatioiden kehitystavoitteet ja erilaiset rahoitusinstrumentit tuloksellisiksi kehityshankkeiksi.

Toimitusjohtajan oikeana kätenä Elina tekee kehitystavoitteista totta. Hän puhuu yhtä sujuvasti rahoitusta, hankemaailmaa kuin strategiaa, markkinointia ja myyntiäkin. Keväällä Elina liittyi täysipäiväisesti Muutostoimisto Flown riveihin ja on mukana hankkeistamassa asiakkaiden kehitysohjelmia.

Koulutusvientiä, ministeriöyhteistöitä ja rahoitusinstrumenttejä

”Työskentelen erilaisten kasvuorganisaatioiden, korkeakoulujen, ministeriöiden ja oman toimialansa edelläkävijöiden kanssa. Löydän asiakkaideni kipupisteet, hankkeistan ne ja etsin erilaiset rahoitusinstrumentit työn tukemiseksi. Työn tekemisen murros, organisaatioiden rakennemuutokset ja digitalisaatioon vastaaminen ovat tulleet tutuiksi.”

Elina on toiminut Flown verkostossa jo pidempään ja toukokuun alusta hän liittyi tiimiin täysipäiväisesti.

”Työpöydältäni löytyvät niin työmarkkinoiden globaalit muutokset kuin kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeita kotimaassa ja Euroopassa. Kaiken työni yhdistävä tekijä on liiketoiminnan kehittäminen.

Jostain syystä johtajien on ilmeisen helppoa kertoa minulle kipukohdistaan. Pidän liiketoiminnan ja tavoitteet vahvasti kehityshankkeiden ytimessä – mitään ei tehdä turhaan, vaan kaiken kehitystyön tulee viedä yritystä, organisaatiota tai liiketoimintaa kohti tulevaisuuden markkinoita. Työ vaatii yhtä lailla megatrendien tunnistamista, liiketoimintaymmärrystä kuin hankkeistus- ja rahoitusinstrumenttien osaamista.

Monipuolisuutta lisää erilaiset yhteistyötahot. Viimeisten vuosien aikana olen tehnyt yhteistyötä niin kaupunkien ja ministeriöiden, kuin tunnettujen kaupallisten brändien, kuten Kotipizzan, Tallinkin ja Silja Linen ja Maikkarin kanssa.

Oma roolini Flown yhteisössä on luonteva jatkumo johtamisen, strategian, asiakaskokemuksen ja muutosjohtamisen kentässä.”

 

Mikä on teidän liiketoimintanne suurin kipupiste?

Kysyn usein asiakkailtani, mikä on teidän liiketoimintanne suurin kipupiste ja mitä voisitte saavuttaa sen ratkaisemalla. Tunnistan potentaaliset kehityshankkeet ja viemme ne aina menestyksellä loppuun asti. Kun tuote tai palvelu on kunnossa, loppu on vain eri toimintojen uudelleenorganisointia.

Aiempien myynti- ja markkinointijohtajan roolien ansiosta osaan sparrata ideoiden kaupallistamisessa ja viestimisessä. Paraskin idea on totta vasta, kun asiakkaat ovat löytäneet sen.

 

Elina Viitanen Muutostoimisto Flow

 

Elina numeroina:

  • toiminut tuottajana/projektipäällikkönä 18 eri tehtävässä
  • vetänyt 19 kansainvälistä projektia
  • tuottanut 21 julkaisua
  • toiminut 9 järjestössä ja luottamustoimessa
  • vetänyt 17 taidekasvatus- ja koulutusapurahaprojektia ja
  • suorittanut 13 erilaista tutkintoa tai pätevyyttä.

 

Mukaan Flown tiimiin?

Etsimme jatkuvasti kovan luokan ammattilaisia Flown pyöreän pöydän ääreen. Mikäli olet jo kannuksesi ansainnut ja sinulla on osaamista ja asiakkaita, mutta haluaisit skaalata omaa liiketoimintaasi, lue lisää ja ota yhteyttä.

Lisätietoja löydät osoitteesta flow.fi/yrittäjärekry.

 

Elina Viitanen

050 452 8280

elina.viitanen@flow.fi