Skip to main content

Stefanie Brandt mukaan Flown heimoon

 

Stefanie ”Kiki” Brandt-Tallqvist on moniottelija, joka on toiminut markkinoinnin, asiakaskokemuksen, viestinnän, johtamisen ja yrityskulttuurin tehtävissä jo vuosikymmenen. Hän on enkelisijoittaja, useassa hallituksessa, vaikuttaja, kulttuurivalmentaja ja yritysmuotoilija.

Brandt-Tallqvist aloitti uransa perheyrityksensä Otto Brandtin johdossa viestinnän ja markkinoinnin vetäjänä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppa, jossa hän toimi puheenjohtajana, herätti hänet asiakaskokemuksen tärkeyteen. Hän huomasi nopeasti, miten asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat erottamattomia yrityksen menestysreseptissä.

Stefanie on syntynyt yrittäjäksi. 

”Havahduin heti arvojen merkitykseen yrityksen perustana. Arvot ovat kulttuurin perusta ja kulttuuri on asiakaskokemuksen perusta. Arvojohtaminen, kulttuurin ja strategian muotoilu ovat aina olleet työni kantavia teemoja.”

Kesäkuun jälkeen Kiki siirtyy Digitalist Groupin Head of Empmoyee Experience roolista Muutostoimisto Flown riveihin.

Kulttuurinmuutoksen ytimessä

Stefanie on kouluttautunut kulttuurimuutosvalmentajaksi ja omaa myös Flown luotsaaman Proscin muutosjohtamiskonseptin menetelmät.

”Olen parhaimmillani strategia- ja kulttuurimuotoilussa. Olen tehnyt kaikkea arvojen määrittämisestä ja uudelleen freesauksesta arvojohtamiseen ja kulttuurimuutoksiin. Kulttuuri on erottamaton strategiasta, pitää rakentaa strategiaa edistävää kulttuuria.”

Stefanie on tunnettu energisenä, rohkeana ja aikaansaavana ihmisenä.

”Olen hyvin käytännönläheinen tekemisissäni ja saan paljon aikaiseksi, puhun ihmisten kieltä. Haluan rakentaa asiakkaideni kanssa arvopohjaisesti johdettuja, strategisesti fiksuja, tulevaisuutta kestäviä organisaatioita, joissa ihmiset voivat antaa parhaansa ja myötävaikuttaa menestystä

Flown missio resonoi vahvasti henkilökohtaiseen missiooni. Puhun usein, että haluan vapauttaa ihmiset huonosta johtamisesta ja kulttuurista. Lisäksi Flown kokemus hospitality- ja vähittäiskaupan alalta istuu täydellisesti taustaani.”

Lisää Kikin ajatuksia löydät tuoreesta Kauppalehdestä.

Stefanie Kiki Brandt

040 576 90 89

kiki.brandt@flow.fi

 

Stefanie Brandt-Tallqvist Muutostoimisto Flow