Skip to main content

Flown heimo kasvaa

 

Flown kasvutarina jatkuu ja vuonna 2020 saimme riveihimme viisi uutta kollegaa. Yhdistyminen henkilöstötutkimusyhtiön Eezy Spiritin kanssa toi lisäksi 30 uutta kollegaa, jotka esittelemme mahdollisimman pian.

Heli Saarelainen

Helillä on pitkä tausta konsultointi- ja valmennusliiketoiminnasta. Helin sydän sykkii muutosjohtamiselle ja hän hyödyntää usein pelillistämisen elementtejä työssään. ”Myös myyntijohtaminen on minulla veressä – systeemit ja systematiikka ovat myyntijohtamisessa tärkeitä, mutta ihmistä ei saa unohtaa. Flown inhimillinen johtamisen malli sykähdyttää joka kerta ja olen todella onnellinen, että pääsin osaksi tätä tiimiä.”

Marja Kuutti-Sopanen

Marja on mielenlaadultaan rohkea uudistaja ja strategisten hankkeiden vetäjä.

”Parhaat jutut, oivallukset ja kilpailuedut rakentuvat eri toimialojen ja toimintakulttuurien rajapinnoilla sekä törmäyskohdissa. Yht’äkkiä Suomessa pieni, perinteinen tekstiiliala onkin kiinnostava, kun alalle on tullut uusia toimijoita teknologiapuolelta ja uusi muotoilun sukupolvi kiinnostaa kansainvälisiä taloja.”

Stefanie Kiki Brandt-Tallqvist

Kiki on yksi ainoista suomalaisista Barrett Analyticsin sertifioiduista arvo- ja kulttuurimittaroinnin ja kehittämisen asiantuntijoista. Arvot, arvojohtaminen ja kulttuurin kehittäminen ovatkin Kikille rakkaita aiheita ja hän on johdattanut jo lukuisia asiakkaitamme arvojohtamisen pariin. Kikin tausta hallitusammattilaisena, sijoittajana ja perheyrittäjänä tuo vahvan liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun henkilöstö- ja asiakaskokemukseen sekä liiketoiminnan muotoiluun.

Lue lisää flow.fi/barrett.

Piia Pärssinen

Piialla on taas pitkä kokemus Toyotan Lean-opeista, jatkuvasta kehittämisestä ja myymäläverkostojen rakentamisesta ja johtamisesta. Piia on ehkä paras webinaaripuhuja ikinä ja hänen rauhallinen, mutta äärettömän kirkas sanomansa uppoaa kuulijoihin syvälle.

Elina Viitanen

Elinan erikoisosaamista ovat suuret kansainväliset hankkeet, kuten Ähtärin pandat ja Haaga-Helian koulutusvienti Aasian markkinoille. Hankkeistuksen ja rahoitusinstrumenttien syväosaaminen auttaa liiketoiminnan kehittämisessä ja kipukohtien löytämisessä. Nopeana tekijänä tunnetulla Elinalla on pitkä lista julkaisuja, tutkimuksia ja EU-projekteja takanaan.

 

Yhteystiedot löydät tietysti osoitteesta flow.fi/me.

 

Muutostoimisto Flow

Kulttuuri Barrett Muutostoimisto Flow

 

Markku Silventoinen

Markku Silventoinen

Partneri, johdon tuki ja turva, muutoksen moniottelija, ihmismielen opas.