Asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme tuskasi. Samaan aikaan pitäisi kasvaa kannattavasti, johtaa ihmisiä paremmin ja kyetä hyppäämään mukaan digitalisaation ja robotiikan maailmaan. Puhumattakaan henkilöstö- ja asiakaskokemuksen parantamisesta, joista kollegat kaikkialla tuntuvat nyt puhuvan.

Ehkä käsissäsi on jotain helmeilevän upeaa, mutta et täysin hahmota, miten saisit siitä kaiken irti. Tiedät, että kirkas strategia, selkeä konsepti ja ihmisten ajattelun ja käyttäytymisen muutos auttaisivat, mutta et yksin pysty tuohon kaikkeen.

Meihin luottavat ihmiset, jotka eivät halua polkea paikoillaan ja joille ei nykymeno enää riitä.

Konseptointi Muutostoimisto Flow Kalle Ruuskanen

Kalle Ruuskanen

innomoottori, partneri, yritys- ja konseptimuotoilija, CX-expertti

Kalle Ruuskanen onnellistaa ihmisiä: henkilökuntaa, asiakkaita ja asiakkaiden asiakkaita. Kalle tuo mukanaan hyvää duunifiilistä, välittämistä ja viitseliäisyyttä. Hän hahmottaa luovat ratkaisut ja tietää, miten ne toteutetaan systemaattisesti. Hän on liikkeenjohdon kumppani, kun halutaan luoda uusi strategia tai konsepti, johtamismalli tai tapa palvella. Kalle elää ja hengittää parempia henkilöstö- ja asiakaskokemuksia, jotka tuottavat hämmästyttäviä tuloksia. Hänellä on rajaton usko parempaan huomiseen, eikä ihme, sillä sellaisia hän on uransa aikana luonut useissa ja useille yrityksille.

kalle.ruuskanen@flow.fi
+358 50 511 9723

Kalle Ruuskanen
Strategiat, konseptit, asiakas- ja työntekijäkokemus, tulevaisuus
050 511 9723
kalle.ruuskanen@flow.fi

Markku Silventoinen

uudistaja, partneri, johdon tuki ja turva, ihmismielen opas

Markku Silventoinen on ainutlaatuinen yhdistelmä luottamuksen herättäjää, oivalluttajaa ja vaikuttavaa johtajan ja esimiehen rinnalla kulkijaa. Hän saa asiat virtaamaan paremmin, sillä ihmiset oppivat häneltä niin tunteiden vakavasti ottamista kuin parempien esimiespalveluiden tuottamisen taitojakin. Markku kysyy ja kyseenalaistaa, tarjoaa perusteltuja oppeja ja näkemyksiä ja saa aikaan tavoiteltua muutosta ihmisten käyttäytymisessä. Hän on erittäin pidetty johtoryhmien sparraaja ja esimiesten valmentaja, jonka syväluotaavat valmennukset herättävät paljon ajatuksia.

markku.silventoinen@flow.fi
+358 40 045 0305

Markku Silventoinen
Johtaminen ja esimiestyö
040 045 0305
markku.silventoinen@flow.fi

Juri Röhr Muutostoimisto Flow

Juri Röhr

vauhdittaja, partneri, innostaja, erilaisuuksien ekspertti

”Sadan prosentin vastuusta tuli meille koko joukkoa ohjaava uusi slogan”, kertoi eräs Flown asiakkaista Jurin valmennuksen jälkeen. Juri tietää, ettei vastuuta voi jakaa, vaan se on aina täydet sata prosenttia. Sata, on sitten kyseessä roskan nostaminen lattialta tai työpaikkakiusaamiseen puuttuminen. Jurista aistii, että hän on ollut monessa mukana. Hän on vakuuttava, innostava ja samaan aikaan energinen. Oman käyttäytymisen vaikutus muihin on kiehtonut Juria jo omien esimiesaikojen alusta alkaen.

juri.rohr@flow.fi
+358 40 521 9262

Juri Röhr
Johtaminen ja esimiestyö
040 521 9262
juri.rohr@flow.fi 

Stefanie Brandt-Tallqvist Muutostoimisto Flow

Stefanie Brandt-Tallqvist

Kulttuurimuotoilija, strategi

Stefanie ”Kiki” Brandt-Tallqvist on moniottelija, joka on toiminut markkinoinnin, asiakaskokemuksen, viestinnän, johtamisen ja yrityskulttuurin tehtävissä jo vuosikymmenen. Hän on enkelisijoittaja, useassa hallituksessa, vaikuttaja, kulttuurivalmentaja ja yritysmuotoilija.

Brandt-Tallqvist aloitti uransa perheyrityksensä Otto Brandtin johdossa viestinnän ja markkinoinnin vetäjänä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppa, jossa hän toimi puheenjohtajana, herätti hänet asiakaskokemuksen tärkeyteen. Hän huomasi nopeasti, miten asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat erottamattomia yrityksen menestysreseptissä.

Stefanie on syntynyt yrittäjäksi.

”Havahduin heti arvojen merkitykseen yrityksen perustana. Arvot ovat kulttuurin perusta ja kulttuuri on asiakaskokemuksen perusta. Arvojohtaminen, kulttuurin ja strategian muotoilu ovat aina olleet työni kantavia teemoja.”

Stefanie on kouluttautunut kulttuurimuutosvalmentajaksi ja omaa myös Flown luotsaaman Proscin muutosjohtamiskonseptin menetelmät.

”Olen parhaimmillani strategia- ja kulttuurimuotoilussa. Olen tehnyt kaikkea arvojen määrittämisestä ja uudelleen freesauksesta arvojohtamiseen ja kulttuurimuutoksiin. Kulttuuri on erottamaton strategiasta, pitää rakentaa strategiaa edistävää kulttuuria.”

Stefanie on tunnettu energisenä, rohkeana ja aikaansaavana ihmisenä.

”Olen hyvin käytännönläheinen tekemisissäni ja saan paljon aikaiseksi, puhun ihmisten kieltä. Haluan rakentaa asiakkaideni kanssa arvopohjaisesti johdettuja, strategisesti fiksuja, tulevaisuutta kestäviä organisaatioita, joissa ihmiset voivat antaa parhaansa ja myötävaikuttaa menestystä."

Stefanie Kiki Brandt
040 576 9089
kiki.brandt@flow.fi

Stefanie Kiki Brandt-Tallqvist
Kulttuurit, arvot, Barrett, johtaminen, strategiat
040 576 9089
kiki.brandt@flow.fi

Kari Kauppila Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Kari Kauppila

Vanhempi muutoshenkilö, muutoksen Obiwan

“Työtä ajatellen kolme asiaa on olennaista, jotta kauan eläisit ja menestyisit maan päällä:
1) Tiedä perustehtäväsi
2) Mitä se on tekoina
3) Minkälainen persoona minun tulee olla, jotta voin tehdä kohdat 1 ja 2 parhaalla mahdollisella tavalla.”

Kari on varmasti Suomen kokenein oman persoonallisuuden, ihmisten erilaisuuden, käyttäytymistyylien ja oman asenteen kouluttaja. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat saanee Karilta uutta ajateltavaa oman toiminnan kehittämiseksi.

Karin osaamisesta kertovat myös yli vuosikymmenten jatkuneet pitkät asiakassuhteet suurten organisaatioiden kanssa. Miksi vaihtaa paras johonkin toiseen?

kari.kauppila@flow.fi
+358 50 073 7511

Kari Kauppila
Johtaminen, esimiestyö, Minä Oy Ab
050 073 7511
kari.kauppila@flow.fi

HowSpace Muutostoimisto Flow Teppo Kolehmainen

Teppo Kolehmainen

muutostraktori

Teppo Kolehmainen on muutoksentekijä, josta välittyvät ensimmäisenä kuunteleminen, järjestelmällisyys ja ystävällisyys. Teppo sukeltaa tilanteeseen kuin tilanteeseen tyynen rauhallisesti, luo käsityksen tilanteesta ja alkaa sitten järjestää asioita yksi kerrallaan. Tepon näkemyksellisyys ja systemaattisuus ovat ainutlaatuinen kokonaisuus, joka on tuottanut hyviä tuloksia kymmenille asiakkaille niin asiakaskokemusten, myynnin kuin johtamisenkin parantamisessa. Teppo antaa muiden loistaa parrasvaloissa, joita ei ilman häntä olisi saatu syttymään.

teppo.kolehmainen@flow.fi
+358 45 670 0508

Teppo Kolehmainen
Muutosjohtaminen, Prosci, ADKAR
045 670 0508
teppo.kolehmainen@flow.fi

Riikka Korpinen

Riikka Korpinen

muutosvalmentaja, pedagogiikan spesialisti

”Hän saa keskustelun nousemaan uudelle tasolle”, kuvaa Riikka Korpisen taitoja yksi työkavereista. Riikalla osaa taikoa tekemisen rauhaa hulinan keskelle. Hän saa valmennuksissa ihmiset ajattelemaan omia tekojaan ja keinoja, joilla muuttaa asioita paremmaksi. Riikan taidot kumpuavat monipuolisesta koulutustaustasta ja työkokemuksesta opettajana, terapeuttina ja valmentajana.

riikka.korpinen@flow.fi
+358 50 300 2547

Riikka Korpinen
Esimiestyö, muutosjohtaminen
050 300 2547
riikka.korpinen@flow.fi

Marja Kuutti-Sopanen Muutostoimisto Flow

Marja Kuutti-Sopanen

Muutospromoottori

Marja on mielenlaadultaan rohkea uudistaja ja strategisten hankkeiden vetäjä.

"Brändit ja kuluttajaliiketoiminta ovat taustaa josta ponnistan. Kuluttaja- ja lifestyle-toimialat sekä vähittäiskauppa ja niiden partneruuksien kehittäminen, jälleenmyyjäverkostot ja hankinta. Taustastani löytyy yrityksiä, kuten Marimekko, Nanso, italialainen luksusbrändi Boffi Depadova ja kestävään kehitykseen nojaavat Woodnotes ja Voglia."

Marja Kuutti-Sopanen
marja.kuutti-sopanen@flow.fi
040 039 1700

Marja Kuutti-Sopanen
Muutosjohtaminen ja alustatalous
040 039 1700
marja.kuutti-sopanen@flow.fi

Heikki Laakso

Heikki Laakso

valmentaja

heikki.laakso@eezy.fi
+358 400 608 838

Heikki Laakso
Senior Coach
heikki.laakso@eezy.fi 
+358 400 608 838

Katja Martikainen

Katja Martikainen

toimistoagentti

Katja Martikainen löytää ja sopii tapaamisajat, buukkaa lennot ja hotellit, huolehtii Flown toimiston arjesta ja juhlasta sekä avustaa materiaalituotannossa. Aiemmin Katja on työskennellyt mm. myyjänä ja taksinkuljettajana. Hänen elämäänsä rytmittävät kaksi lasta, mies ja koira. Yksi Katjan intohimon kohteista ovat tatuoinnit. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä toimistoassistenttina.

katja.martikainen@flow.fi
+358 41 452 8736

Katja Martikainen
Toimistoagentti
041 452 8736
katja.martikainen@flow.fi

Pasi Papunen Eezy

Pasi Papunen

Liiketoimintajohtaja

Pasi Papunen
pasi.papunen@eezy.fi
+358 405 013 128

Pasi Papunen
Johtaja, asiantuntijapalvelut
+358 405 013 128
pasi.papunen@eezy.fi 

Piia Pärssinen Muutostoimisto Flow

Piia Pärssinen

Laatulähettiläs, Lean- & CX-virtuoosi

Piia Pärssinen rakentaa menestysketjuja Toyotan opeilla. Yli 20 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä näkyy Piian kädenjäljessä. Hänelle kaikki bisnes on H2H - Human to Human.

Pitkä Toyota-tausta tuo mukanaan vahvat Lean-metodit, jatkuvan kehittämisen ajatusmallin ja ongelmanratkaisutaidot. Miten haetaan kasvua kehitysprojekteilla, miten pilkotaan suuri tavoite yksittäisiksi osatavoitteiksi ja voiko samoilla resursseilla kasvaa?

#Jatkuva kehittäminen
#Luotettava ja avoin kohtaaminen
#Yhdessä enemmän
#Positiivisen energian kautta
#Laadukkaasti, sinnikkyydellä
#Yhdenmukaisuuden kautta palveluihin laatua ja tunnistettavuutta

Piia Pärssinen
piia.parssinen@flow.fi
+358 40 501 6262

Piia Pärssinen
Johtaminen, tuotanto
040 501 6262
piia.parssinen@flow.fi

Puhujakeikat Muutostoimisto Flow Tanja Ranta

Tanja Ranta

projektijohtaja, muutosmuotoilija

Tanjan käsissä työpajojen ilmaan heitetyt ideat muuttuvat inspiroiviksi keskustelukartoiksi, hatarat tarinanpätkät upeiksi presentaatioiksi ja mikä parasta, kaikenlainen sekamelska järjestykseksi. Tanja on Flown oma taiteilija: hän visualisoi esitykset, treenikirjat ja tarjoukset hämmästyttävän taitavasti. Toisella kädellään hän huolehtii, että projektit etenevät ajallaan ja kustannukset pysyvät sovitussa raamissa.

tanja.ranta@flow.fi
+358 50 1259

Tanja Ranta
Projektijohtaja
050 1259
tanja.ranta@flow.fi

Heli Saarelainen Muutostoimisto Flow

Heli Saarelainen

Muutosjohtaja, myyntijohtaja

Helillä on pitkä tausta konsultointi- ja valmennusliiketoiminnasta. Helin sydän sykkii muutosjohtamiselle ja hän hyödyntää usein pelillistämisen elementtejä työssään. Myös myyntijohtaminen, systeemit ja systematiikka ovat Helin tekemisen keskiössä, ihmisiä unohtamatta.

Heli Saarelainen
Muutos- ja myyntijohtaminen
050 376 1139
heli.saarelainen@flow.fi

Petteri Tuominen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Petteri Tuominen

kasvugeneraattori, strategi, myynnin moniottelija

Petteri Tuominen on armoitettu tuloksentekijä. Hän hakee ja tekee tulosta, sillä myynti virtaa Petterin verisuonissa. Hän näkee nopeasti numeroiden taa ja toteuttaa suunnitelman, jolla lähdetään yhdessä eteenpäin. Tarvittaessa toteuttamiseen valitaan lisäapua Petterin laajasta kumppaniverkostosta. Hän on ollut ydintiimissä suunnittelemassa ja toteuttamassa maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussutta menestyskonseptia, Löylyä. Hän sparraa, ideoi, oivalluttaa ja saa aikaiseksi. Usein nopeammin kuin olit voinut kuvitella olevan mahdollista. Petterin avulla monet uudet yritykset ovat löytäneet myös merkittävää rahoitusta.

petteri.tuominen@flow.fi
+358 40 839 6095

Petteri Tuominen
Konseptit, strategiat, myynti
040 839 6095
petteri.tuominen@flow.fi

Pekka Vihma Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Pekka Vihma

mahdollistaja, ainutlaatuisuuden arkkitehti

Pekka Vihma on työskennellyt 1990-luvun lopulta Vanajanlinnan toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Vanajanlinna on huippupalvelustaan tunnettu hotelli- ja kokouskeskus, jossa luodaan muistoja ja vahvoja tunnekokemuksia. Palvelun johtaminen, konseptien luominen, inspiroiva ja tuloksekas ihmisten johtaminen muodostavat Pekka Vihman ydinosaamisen. Pekan kanssa työskentely on yhtä kuin tulokset, hyvä fiilis ja verkostot, joista löytyy käsittämätön määrä osaamista ja tahtoa.

pekka.vihma@flow.fi
+358 40 048 5444

Pekka Vihma
Konseptit, strategiat, tulevaisuus
040 048 5444
pekka.vihma@flow.fi

Elina Viitanen Muutostoimisto Flow

Elina Viitanen

Rahoitus- ja hankestrategiat, liiketoimintakehitys

Elina Viitanen on toimitusjohtajan oikea käsi. Valtava kokemus hankemaailmasta yhdistettynä bisnesälyyn yllättää usein kuulijan. Silti Elinan lempeä habitus saa toimitusjohtajat avautumaan.

Elinan historiasta löytyy Ähtärin pandatalon perustamista, koulutusvientiä ja kaupallisia tuotelanseerauksia. Kaupallistamisen ytimessä toimiva Elina tuntee niin kaupunkien ja julkishallinnon kuin isojen pörssiyhtiöiden liiketoimintatavoitteet ja kipupisteet.

Rahoitus- ja hankemaailman turvin Elina auttaa asiakkaita liiketoiminnan kehityshankkeissa, sekä vastaamaan työn murrokseen, digitalisaatioon, vientiin ja markkinointiin.

Elina Viitanen
050 452 8280
elina.viitanen@flow.fi

Elina Viitanen
Rahoitus ja hankkeet
050 452 8280
elina.viitanen@flow.fi

Riikka Yli-Opas Muutostoimisto FLow

Riikka Yli-Opas

muutosopas, projektipäällikkö

Riikka Yli-Opas on aiemmin työskennellyt yritysvastuun parissa pienessä teknologiayrityksessä. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta 2016 pääaineenaan johtaminen. Gradunsa Riikka teki kiertotalouden liiketoimintamalleista. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä projektipäällikkönä, muutosoppaana ja käyttäytymisprofiilien asiantuntijana.

riikka.yli-opas@flow.fi
+358 40 084 2562

Riikka Yli-Opas
Muutosopas
040 084 2562
riikka.yli-opas@flow.fi

Ota yhteyttä