Haaveista ja haasteista tavoitteita, ja tavoitteista totta.

Väitämme, että tunnemme tuskasi. Samaan aikaan pitäisi kasvaa kannattavasti, johtaa ihmisiä paremmin ja kyetä hyppäämään mukaan digitalisaation ja robotiikan maailmaan. Puhumattakaan henkilöstö- ja asiakaskokemuksen parantamisesta, joista kollegat kaikkialla tuntuvat nyt puhuvan.

Ehkä käsissäsi on jotain helmeilevän upeaa, mutta et täysin hahmota, miten saisit siitä kaiken irti. Tiedät, että kirkas strategia, selkeä konsepti ja ihmisten ajattelun ja käyttäytymisen muutos auttaisivat, mutta et yksin pysty tuohon kaikkeen.

Uskallamme väittää olevamme ratkaisu, jonka tarvitset. Ja jos kävisi niin, että emme ole, niin verkostostamme se löytyy.

Meihin luottavat ihmiset, jotka eivät halua polkea paikoillaan ja joille ei nykymeno enää riitä.

Kalle Ruuskanen

Partneri, strategi, yritys- ja konseptimuotoilija, CX-expertti

Kalle Ruuskanen onnellistaa ihmisiä: henkilökuntaa, asiakkaita ja asiakkaiden asiakkaita. Kalle tuo mukanaan hyvää duunifiilistä, välittämistä ja viitseliäisyyttä. Hän hahmottaa luovat ratkaisut ja tietää, miten ne toteutetaan systemaattisesti. Hän on liikkeenjohdon kumppani, kun halutaan luoda uusi strategia tai konsepti, johtamismalli tai tapa palvella. Kalle elää ja hengittää parempia henkilöstö- ja asiakaskokemuksia, jotka tuottavat hämmästyttäviä tuloksia. Hänellä on rajaton usko parempaan huomiseen, eikä ihme, sillä sellaisia hän on uransa aikana luonut useissa ja useille yrityksille.

kalle.ruuskanen@flow.fi
+358 50 511 9723

Markku Silventoinen

Partneri, johdon tuki ja turva, muutoksen moniottelija, ihmismielen opas

Markku Silventoinen on ainutlaatuinen yhdistelmä luottamuksen herättäjää, oivalluttajaa ja vaikuttavaa johtajan ja esimiehen rinnalla kulkijaa. Hän saa asiat virtaamaan paremmin, sillä ihmiset oppivat häneltä niin tunteiden vakavasti ottamista kuin parempien esimiespalveluiden tuottamisen taitojakin. Markku kysyy ja kyseenalaistaa, tarjoaa perusteltuja oppeja ja näkemyksiä ja saa aikaan tavoiteltua muutosta ihmisten käyttäytymisessä. Hän on erittäin pidetty johtoryhmien sparraaja ja esimiesten valmentaja, jonka syväluotaavat valmennukset herättävät paljon ajatuksia.

markku.silventoinen@flow.fi
+358 40 045 0305

Juri Röhr

Partneri, kulttuurimuotoilija, innostaja, erilaisuuksien ekspertti, asenteen asentaja

”Sadan prosentin vastuusta tuli meille koko joukkoa ohjaava uusi slogan”, kertoi eräs Flown asiakkaista Jurin valmennuksen jälkeen. Juri tietää, ettei vastuuta voi jakaa, vaan se on aina täydet sata prosenttia. Sata, on sitten kyseessä roskan nostaminen lattialta tai työpaikkakiusaamiseen puuttuminen. Jurista aistii, että hän on ollut monessa mukana. Hän on vakuuttava, innostava ja samaan aikaan energinen. Oman käyttäytymisen vaikutus muihin on kiehtonut Juria jo omien esimiesaikojen alusta alkaen.

juri.rohr@flow.fi
+358 40 521 9262

Kari Kauppila

Minuuden mestari, muutoksen Obiwan

“Työtä ajatellen kolme asiaa on olennaista, jotta kauan eläisit ja menestyisit maan päällä:
1) Tiedä perustehtäväsi
2) Mitä se on tekoina
3) Minkälainen persoona minun tulee olla, jotta voin tehdä kohdat 1 ja 2 parhaalla mahdollisella tavalla.”

Kari on varmasti Suomen kokenein oman persoonallisuuden, ihmisten erilaisuuden, käyttäytymistyylien ja oman asenteen kouluttaja. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat saanee Karilta uutta ajateltavaa oman toiminnan kehittämiseksi.

Karin osaamisesta kertovat myös yli vuosikymmenten jatkuneet pitkät asiakassuhteet suurten organisaatioiden kanssa. Miksi vaihtaa paras johonkin toiseen?

kari.kauppila@flow.fi
+358 50 073 7511

Pekka Vihma

Ainutlaatuisuuden arkkitehti, CX-expertti, sarjayrittäjä

Pekka Vihma on työskennellyt 1990-luvun lopulta Vanajanlinnan toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Vanajanlinna on huippupalvelustaan tunnettu hotelli- ja kokouskeskus, jossa luodaan muistoja ja vahvoja tunnekokemuksia. Palvelun johtaminen, konseptien luominen, inspiroiva ja tuloksekas ihmisten johtaminen muodostavat Pekka Vihman ydinosaamisen. Pekan kanssa työskentely on yhtä kuin tulokset, hyvä fiilis ja verkostot, joista löytyy käsittämätön määrä osaamista ja tahtoa.

pekka.vihma@flow.fi
+358 40 048 5444

Tanja Ranta

Muutosmuotoilija, projektijohtaja

Tanjan käsissä työpajojen ilmaan heitetyt ideat muuttuvat inspiroiviksi keskustelukartoiksi, hatarat tarinanpätkät upeiksi presentaatioiksi ja mikä parasta, kaikenlainen sekamelska järjestykseksi. Tanja on Flown oma taiteilija: hän visualisoi esitykset, treenikirjat ja tarjoukset hämmästyttävän taitavasti. Toisella kädellään hän huolehtii, että projektit etenevät ajallaan ja kustannukset pysyvät sovitussa raamissa.

tanja.ranta@flow.fi
+358 50 1259

Teppo Kolehmainen

Muutoskartturi, lean-expert, ADKAR-jedi

Teppo Kolehmainen on muutoksentekijä, josta välittyvät ensimmäisenä kuunteleminen, järjestelmällisyys ja ystävällisyys. Teppo sukeltaa tilanteeseen kuin tilanteeseen tyynen rauhallisesti, luo käsityksen tilanteesta ja alkaa sitten järjestää asioita yksi kerrallaan. Tepon näkemyksellisyys ja systemaattisuus ovat ainutlaatuinen kokonaisuus, joka on tuottanut hyviä tuloksia kymmenille asiakkaille niin asiakaskokemusten, myynnin kuin johtamisenkin parantamisessa. Teppo antaa muiden loistaa parrasvaloissa, joita ei ilman häntä olisi saatu syttymään.

teppo.kolehmainen@flow.fi
+358 45 670 0508

Katja Martikainen

Assistentti, toimistoagentti

Katja Martikainen löytää ja sopii tapaamisajat, buukkaa lennot ja hotellit, huolehtii Flown toimiston arjesta ja juhlasta sekä avustaa materiaalituotannossa. Aiemmin Katja on työskennellyt mm. myyjänä ja taksinkuljettajana. Hänen elämäänsä rytmittävät kaksi lasta, mies ja koira. Yksi Katjan intohimon kohteista ovat tatuoinnit. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä toimistoassistenttina.

katja.martikainen@flow.fi
+358 41 452 8736

Riikka Yli-Opas

Muutosopas / projektipäällikkö

Riikka Yli-Opas on aiemmin työskennellyt yritysvastuun parissa pienessä teknologiayrityksessä. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta 2016 pääaineenaan johtaminen. Gradunsa Riikka teki kiertotalouden liiketoimintamalleista. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä projektipäällikkönä, muutosoppaana ja käyttäytymisprofiilien asiantuntijana.

riikka.yli-opas@flow.fi
+358 40 084 2562

Petteri Tuominen

Konseptimuotoilija, strategi, myynnin moniottelija

Petteri Tuominen on armoitettu tuloksentekijä. Hän hakee ja tekee tulosta, sillä myynti virtaa Petterin verisuonissa. Hän näkee nopeasti numeroiden taa ja toteuttaa suunnitelman, jolla lähdetään yhdessä eteenpäin. Tarvittaessa toteuttamiseen valitaan lisäapua Petterin laajasta kumppaniverkostosta. Hän on ollut ydintiimissä suunnittelemassa ja toteuttamassa maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussutta menestyskonseptia, Löylyä. Hän sparraa, ideoi, oivalluttaa ja saa aikaiseksi. Usein nopeammin kuin olit voinut kuvitella olevan mahdollista. Petterin avulla monet uudet yritykset ovat löytäneet myös merkittävää rahoitusta.

petteri.tuominen@flow.fi
+358 40 839 6095

Riikka Korpinen

Pedagogiikan spesialisti, muutosvalmentaja

”Hän saa keskustelun nousemaan uudelle tasolle”, kuvaa Riikka Korpisen taitoja yksi työkavereista. Riikalla osaa taikoa tekemisen rauhaa hulinan keskelle. Hän saa valmennuksissa ihmiset ajattelemaan omia tekojaan ja keinoja, joilla muuttaa asioita paremmaksi. Riikan taidot kumpuavat monipuolisesta koulutustaustasta ja työkokemuksesta opettajana, terapeuttina ja valmentajana.

riikka.korpinen@flow.fi
+358 50 300 2547

Susanna Paloheimo

Asiakaskokemuksen anatomisti, viestinnän virtuoosi, muutosagentti

Susanna Paloheimo on kokenut johtaja, jonka käsissä muotoutuvat niin strategiat, paremmat asiakaskokemukset kuin yritysten tarinatkin. Susanna on palvellut yrittäjänä ja viestinnän ja brändien kehittämisen neuvonantajana kymmeniä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Hän on lisäksi johtanut Fredman Groupin brändi-, asiakaskokemus- ja strategiatyötä sekä luonut konsernille asiakaskokemuksen johtamisen mallin. Susanna työskentelee Muutostoimisto Flown lisäksi Invesdorin, Hansdotterin ja Punainen Risti Ensiapu Oy:n hallituksessa sekä kahden LähiTapiola-ryhmään kuuluvan yhtiön hallintoneuvostossa.

susanna.paloheimo@flow.fi
+358 45 670 9561

Heidi Moilanen

Flow maisteri, insinöörin paras ystävä

Heidi on tavoitteista ja tuloksista innostuva, päämäärätietoinen organisaatiokulttuurin ja palveluliiketoiminnan kehittäjä. Heidi tietää, että aitous on tärkeintä liiketoimintaosaamista - substanssin voi aina opetella. Hän on valmentanut ja kehittänyt suomalaista liiketoimintaa yli 10 vuotta ja innostuu erityisesti ihmisistä, käyttäytymisestä ja tunteista. Heidin pääosaamisaluetta ovat muutostilanteet: johtamisen ja yksilön muutos sekä haastavien tilanteiden käsittely ja läpivienti sekä esimiestyön kehittäminen organisaation eri tasoilla.

heidi.moilanen@flow.fi
+358 44 5253 990

Voimmeko olla avuksi?