Muutostoimisto Flow ja Eezy Spirit yhdistyvät

 

Yhdessä voimme tarjota kokemuksen ja luovuuden lisäksi entistä syvällisempää työelämätutkimusta.

 

 

Muutostoimisto Flow ja Eezy-konserniin kuuluva tutkimusyhtiö Eezy Spirit yhdistyvät. Yhdessä voimme tuoda markkinoille entistä vaikuttavamman työelämätutkimus-, valmennus- ja konsultointiyhtiön.

”Me uskomme, että kaikki kehitys lähtee sisäpelistä. Jotta organisaatio voi kasvaa, kulttuurin pitää olla kunnossa. Vasta kun takaovelle on jono, sitä voidaan rakentaa etuovelle. Olemme pitkään etsineet kumppania, joka jakaa visiomme paremmasta työelämästä. Haluamme nähdä maailman, jossa ihmiset kokevat oman työnsä merkitykselliseksi ja haluavat olla osa yrityksen tarinaa. Vain silloin voidaan onnistua”, kertoo Flown partneri ja strategi Kalle Ruuskanen.

Flown ytimessä on muutos ja parempi huominen, jota rakennetaan kohtaaminen kerrallaan. Kohtaamisia voidaan rakentaa strategian, konseptien, paremman johtamisen ja esimiestyön, henkilöstökokemuksen tai kollegakokemuksen kautta.

Metodit, kokemus ja luovuus

Eezy Spirit on henkilöstötyytyväisyystutkimusten markkinajohtaja Suomessa. Yhtiöllä on yli 30 vuoden kokemus henkilöstötutkimuksista ja vuosittain tutkimuksiin osallistuu yli 200 000 ihmistä yhteensä yli 50 eri maasta. Muutostoimisto Flow on muutosjohtamiseen keskittynyt valmennus- ja konsultointiyhtiö. Flow uudistaa strategioita, konsepteja, johtamista sekä henkilöstö- ja asiakaskokemusta.

Yhtiöiden yhdistetty liikevaihto vuonna 2019 oli noin 6 miljoonaa euroa ja ne työllistävät noin 50 henkilöä.

”Henkilöstön hyvinvointi, osaaminen ja suorituskyvyn parantaminen tulevat olemaan ydinteemoja. Meidän molempien missiona on rakentaa parempaa työelämää. Kun ihmiset voivat hyvin, yritykset voivat hyvin”, Eezy-konsernin toimitusjohtaja Sami Asikainen sanoo.

”Metodiuskollisena talona meille on tärkeää hyödyntää asiakastyössämme parasta tutkimustietoutta ja purkaa se suoraan hyödynnettävään muotoon. Eezy Spiritin syväluotaava osaaminen työelämätutkimuksen saralta sopii palvelukategoriaamme täydellisesti”, Ruuskanen iloitsee.

”Muutostoimisto Flown työpöydältä löytyy lukuisia sertifioituja metodeja. Prosci on maailman tunnetuin muutosjohtamisen tutkimusyhtiö, Barrett tutkii kulttuureja, ValueScout taas tavoitetunnekokemusta. Kun kaikki nämä osaamiset yhdistää HowSpace-oppimisalustalle, kaiken työn voi tehdä etänä.”

Korona nosti strategiatyön tarvetta

Koronan alkusäikähdyksen jälkeen esimiesten valmennukselle ja konsultoinnille on riittänyt kysyntää. Esimiehet kaipaavat tukea etäjohtamiseen ja moni yhtiö rakentaa kiireellä uutta strategiaa ja digitalisoi liiketoimintojaan. Uusi yhteistyö tuo mukanaan henkilöstön äänen ja tutkittua työelämätietoutta.

 

(Lue virallinen lehdistötiedote täältä)

 

Lisätietoja:

Kalle Ruuskanen, Strategi ja partneri, Muutostoimisto Flow, 050 511 9723, kalle.ruuskanen@flow.fi

Sami Asikainen, Eezy-konsernin toimitusjohtaja, 040 700 9915, sami.asikainen@eezy.fi

Ota yhteyttä