Skip to main content

Rekry: Myynti- ja markkinointiassistentti

 

Haluaisitko mukaan energiseen ja nauravaan tiimiimme?

Muutostoimisto Flow ja Eezy Spirit yhdistyivät ja etsimme nyt Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen tehtävään arjen käytännön työstä vastaavaa myynti- ja markkinointiassistenttia.

Assistenttina työpäivääsi sisältyvät asiakkaidemme kehitysprojektien koordinointi ja asiakaspalvelu, sekä myynnin ja markkinoinnin tukitehtävät. Vastuullasi ovat valmennus- ja matkajärjestelyt, tukimateriaalien koordinointi ja painoyhteistyö, myynti- ja markkinointimateriaalien hallinnointi, ohjatut markkinoinnin toimenpiteet, toimitiloihin ja organisaatioon liittyvät asiat sekä yleiset myynnin ja toimiston avustavat tehtävät.

Toimit tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa ja edesautat omalla työpanoksellasi erinomaista asiakas- ja kollegakokemusta. Olet energinen, oma-aloitteinen ja positiivinen. Tartut tehokkaasti uusiin haasteisiin, kykenet itsenäiseen ja ajoittain hektiseenkin työhön ja olet varsinainen tiimipelaaja. Työssäsi auttavat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, sujuva järjestelmien ja ohjelmien käyttö sekä sujuva englannin kielen taito.

Missiomme on rakentaa parempaa työelämää johtamisen, strategian, muutosjohtamisen ja tutkimuksen keinoin. Puhumme paljon ihmisläheisestä johtamisesta ja hyvistä tiimityötaidoista, ja voit käydä tutustumassa esimerkiksi videokirjastoomme etukäteen osoitteessa flow.fi/videokirjasto. Liki 50 hengen tiimimme kolmessa eri kaupungissa tulevat toimimaan kollegoinasi.

Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja ratkaiseva tekijä konsulttiemme asiakastyön onnistumisen kannalta. Työyhteisömme on innostava ja naurava ja autamme toisiamme. Tulet työskentelemään arkipäivisin Helsingin Ruoholahden toimistollamme osana Core-tiimiämme.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä työtehtävien ja/tai opiskeluiden kautta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Tanja Ranta to 7.1.2021 tai pe 8.1.2021  numerosta 050 1259.

Mikäli kiinnostuit, haluaisimme kuulla lisää sinusta. Lähetä vapaamuotoinen esittely ja CV:si palkkatoiveineen 10.1.2021 mennessä osoitteeseen tanja.ranta@flow.fi.

 

Lue meistä lisää osoitteesta flow.fi ja eezyspirit.fi.

 

 

Kalle Ruuskanen Muutostoimisto Flow Piia Pärssinen Muutostoimisto Flow Muutosmuotoilu Muutostoimisto Flow  Konfliktivalmius Muutostoimisto Flow Riikka Korpinen Riikka Yli-Opas Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow