FlowTalk puhujakeikat

– puheenvuoroja johtamisesta

Etsitkö inspiroivaa asiantuntijapuhujaa tilaisuuteenne, johtoryhmällenne tai henkilöstölle?

Vieraspuheenvuoro polttavasta aiheesta antaa uutta näkökulmaa omaan työhön, asiakastyöhön ja toimialamuutoksiin.

Johtoryhmille suosittelemme vieraspuheenvuoroa kvartaaleittain. 45 minuutin alustus johtamisesta, 100 % vastuusta, asenteen nelikentästä, kohtaamisten konseptoinnista tai vaikka strategisesta erinomaisuudesta antaa uutta näkökulmaa omaan bisnekseen.

Tilaisuuksissa ihmiset haluavat konkretiaa. Jotain, mitä viedä heti kotiin ja laittaa tehtävälistalle, tai havahtua uuteen näkökulmaan omalta toimialaltaan.

FlowTalk Puhujakeikat Muutostoimisto Flow
Aiheita mm.
 • 100 % vastuu
 • Asenteen nelikenttä
 • Oy Minä Ab

Johtaminen

 • Johtaminen on kohtaamista
 • Esimiestyö on palveluammatti
 • Itsensä johtaminen
 • Henkilöstökokemus

Strategia, konseptit ja asiakaskokemus

 • Strategia kuvaa erinomaisuutta
 • Konsepti tapahtuu aina
 • Asiakaskokemus

Muuta

Mihin / kenelle?
 • Johtoryhmille
 • Johdolle
 • Esimiehille
 • Tilaisuuksiin
 • Henkilöstöpäivään
 • Viikkopalavereihin
 • Kunnille
 • Oppilaitoksiin

Huomioi puhujavalinnassa

Hyvä puhe on ajankohtainen. Se vavisuttaa ihmisten aiempaa maailmankuvaa, auttaa heitä näkemään työnsä ja tilanteensa eri näkökulmista ja tuo konkretiaa.

Hyvä puhuja ottaa yleisön haltuun. Puhumme vuosittain tuhansille ihmisille. Isoissa ja pienissä ryhmissä. Saleissa, auditorioissa, messukeskuksissa ja neuvotteluhuoneissa.

Johtoryhmien kannattaa käyttää ulkopuolista alustajaa palavereissaan joka kvartteri. Näin saatte uusia ajatuksia, inspiraatiota ja näkökulmia työhönne, johtamiseen ja bisnekseen.

Sido teema ajankohtaiseen teemaan. Mitä yrityksessänne on tällä hetkellä pinnalla? Mitä tekemistä toivotte lisää ja mitä pitäisi vähentää?

Tutustu meihin

Kalle Ruuskanen puhuja Flow Keynote Muutostoimisto Flow

Kalle Ruuskanen

Partneri, strategi, yritys- ja konseptimuotoilija, CX-expertti

Kalle Ruuskanen onnellistaa ihmisiä: henkilökuntaa, asiakkaita ja asiakkaiden asiakkaita. Kalle tuo mukanaan hyvää duunifiilistä, välittämistä ja viitseliäisyyttä. Hän hahmottaa luovat ratkaisut ja tietää, miten ne toteutetaan systemaattisesti. Hän on liikkeenjohdon kumppani, kun halutaan luoda uusi strategia tai konsepti, johtamismalli tai tapa palvella. Kalle elää ja hengittää parempia henkilöstö- ja asiakaskokemuksia, jotka tuottavat hämmästyttäviä tuloksia. Hänellä on rajaton usko parempaan huomiseen, eikä ihme, sillä sellaisia hän on uransa aikana luonut useissa ja useille yrityksille.

kalle.ruuskanen@flow.fi
+358 50 511 9723

Markku Silventoinen puhuja Flow Keynote Muutostoimisto Flow

Markku Silventoinen

Partneri, johdon tuki ja turva, muutoksen moniottelija, ihmismielen opas

Markku Silventoinen on ainutlaatuinen yhdistelmä luottamuksen herättäjää, oivalluttajaa ja vaikuttavaa johtajan ja esimiehen rinnalla kulkijaa. Hän saa asiat virtaamaan paremmin, sillä ihmiset oppivat häneltä niin tunteiden vakavasti ottamista kuin parempien esimiespalveluiden tuottamisen taitojakin. Markku kysyy ja kyseenalaistaa, tarjoaa perusteltuja oppeja ja näkemyksiä ja saa aikaan tavoiteltua muutosta ihmisten käyttäytymisessä. Hän on erittäin pidetty johtoryhmien sparraaja ja esimiesten valmentaja, jonka syväluotaavat valmennukset herättävät paljon ajatuksia.

markku.silventoinen@flow.fi
+358 40 045 0305

Juri Röhr puhuja Flow Keynote Muutostoimisto Flow

Juri Röhr

Partneri, kulttuurimuotoilija, innostaja, erilaisuuksien ekspertti, asenteen asentaja

”Sadan prosentin vastuusta tuli meille koko joukkoa ohjaava uusi slogan”, kertoi eräs Flown asiakkaista Jurin valmennuksen jälkeen. Juri tietää, ettei vastuuta voi jakaa, vaan se on aina täydet sata prosenttia. Sata, on sitten kyseessä roskan nostaminen lattialta tai työpaikkakiusaamiseen puuttuminen. Jurista aistii, että hän on ollut monessa mukana. Hän on vakuuttava, innostava ja samaan aikaan energinen. Oman käyttäytymisen vaikutus muihin on kiehtonut Juria jo omien esimiesaikojen alusta alkaen.

juri.rohr@flow.fi
+358 40 521 9262

Susanna Paloheimo Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Susanna Paloheimo

Asiakaskokemuksen anatomisti, viestinnän virtuoosi, muutosagentti

Susanna Paloheimo on kokenut johtaja, jonka käsissä muotoutuvat niin strategiat, paremmat asiakaskokemukset kuin yritysten tarinatkin. Susanna on palvellut yrittäjänä ja viestinnän ja brändien kehittämisen neuvonantajana kymmeniä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Hän on lisäksi johtanut Fredman Groupin brändi-, asiakaskokemus- ja strategiatyötä sekä luonut konsernille asiakaskokemuksen johtamisen mallin. Susanna työskentelee Muutostoimisto Flown lisäksi Invesdorin, Hansdotterin ja Punainen Risti Ensiapu Oy:n hallituksessa sekä kahden LähiTapiola-ryhmään kuuluvan yhtiön hallintoneuvostossa.

susanna.paloheimo@flow.fi
+358 45 670 9561

Kari Kauppila Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Kari Kauppila

Minuuden mestari, muutoksen Obiwan

“Työtä ajatellen kolme asiaa on olennaista, jotta kauan eläisit ja menestyisit maan päällä:
1) Tiedä perustehtäväsi
2) Mitä se on tekoina
3) Minkälainen persoona minun tulee olla, jotta voin tehdä kohdat 1 ja 2 parhaalla mahdollisella tavalla.”

Kari on varmasti Suomen kokenein oman persoonallisuuden, ihmisten erilaisuuden, käyttäytymistyylien ja oman asenteen kouluttaja. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat saanee Karilta uutta ajateltavaa oman toiminnan kehittämiseksi.

Karin osaamisesta kertovat myös yli vuosikymmenten jatkuneet pitkät asiakassuhteet suurten organisaatioiden kanssa. Miksi vaihtaa paras johonkin toiseen?

kari.kauppila@flow.fi
+358 50 073 7511

Piia Pärssinen Muutostoimisto Flow

Piia Pärssinen

Laatulähettiläs, Lean-guru

Piia Pärssinen rakentaa menestysketjuja Toyotan opeilla. Yli 20 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä näkyy Piian kädenjäljessä. Hänelle kaikki bisnes on H2H - Human to Human.

Pitkä Toyota-tausta tuo mukanaan vahvat Lean-metodit, jatkuvan kehittämisen ajatusmallin ja ongelmanratkaisutaidot. Miten haetaan kasvua kehitysprojekteilla, miten pilkotaan suuri tavoite yksittäisiksi osatavoitteiksi ja voiko samoilla resursseilla kasvaa?

#Jatkuva kehittäminen
#Luotettava ja avoin kohtaaminen
#Yhdessä enemmän
#Positiivisen energian kautta
#Laadukkaasti, sinnikkyydellä
#Yhdenmukaisuuden kautta palveluihin laatua ja tunnistettavuutta

Piia Pärssinen
piia.parssinen@flow.fi
+358 40 501 6262

Riikka Korpinen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Riikka Korpinen

Pedagogiikan spesialisti, muutosvalmentaja

”Hän saa keskustelun nousemaan uudelle tasolle”, kuvaa Riikka Korpisen taitoja yksi työkavereista. Riikalla osaa taikoa tekemisen rauhaa hulinan keskelle. Hän saa valmennuksissa ihmiset ajattelemaan omia tekojaan ja keinoja, joilla muuttaa asioita paremmaksi. Riikan taidot kumpuavat monipuolisesta koulutustaustasta ja työkokemuksesta opettajana, terapeuttina ja valmentajana.

riikka.korpinen@flow.fi
+358 50 300 2547

Petteri Tuominen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Petteri Tuominen

Konseptimuotoilija, strategi, myynnin moniottelija

Petteri Tuominen on armoitettu tuloksentekijä. Hän hakee ja tekee tulosta, sillä myynti virtaa Petterin verisuonissa. Hän näkee nopeasti numeroiden taa ja toteuttaa suunnitelman, jolla lähdetään yhdessä eteenpäin. Tarvittaessa toteuttamiseen valitaan lisäapua Petterin laajasta kumppaniverkostosta. Hän on ollut ydintiimissä suunnittelemassa ja toteuttamassa maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussutta menestyskonseptia, Löylyä. Hän sparraa, ideoi, oivalluttaa ja saa aikaiseksi. Usein nopeammin kuin olit voinut kuvitella olevan mahdollista. Petterin avulla monet uudet yritykset ovat löytäneet myös merkittävää rahoitusta.

petteri.tuominen@flow.fi
+358 40 839 6095

Teppo Kolehmainen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Teppo Kolehmainen

Muutoskartturi, lean-expert, ADKAR-jedi

Teppo Kolehmainen on muutoksentekijä, josta välittyvät ensimmäisenä kuunteleminen, järjestelmällisyys ja ystävällisyys. Teppo sukeltaa tilanteeseen kuin tilanteeseen tyynen rauhallisesti, luo käsityksen tilanteesta ja alkaa sitten järjestää asioita yksi kerrallaan. Tepon näkemyksellisyys ja systemaattisuus ovat ainutlaatuinen kokonaisuus, joka on tuottanut hyviä tuloksia kymmenille asiakkaille niin asiakaskokemusten, myynnin kuin johtamisenkin parantamisessa. Teppo antaa muiden loistaa parrasvaloissa, joita ei ilman häntä olisi saatu syttymään.

teppo.kolehmainen@flow.fi
+358 45 670 0508

Pekka Vihma Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Pekka Vihma

Ainutlaatuisuuden arkkitehti, CX-expertti, sarjayrittäjä

Pekka Vihma on työskennellyt 1990-luvun lopulta Vanajanlinnan toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Vanajanlinna on huippupalvelustaan tunnettu hotelli- ja kokouskeskus, jossa luodaan muistoja ja vahvoja tunnekokemuksia. Palvelun johtaminen, konseptien luominen, inspiroiva ja tuloksekas ihmisten johtaminen muodostavat Pekka Vihman ydinosaamisen. Pekan kanssa työskentely on yhtä kuin tulokset, hyvä fiilis ja verkostot, joista löytyy käsittämätön määrä osaamista ja tahtoa.

pekka.vihma@flow.fi
+358 40 048 5444

Riikka Yli-Opas Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Riikka Yli-Opas

Analyyttinen Disc-profiloija

Riikka Yli-Opas on aiemmin työskennellyt yritysvastuun parissa pienessä teknologiayrityksessä. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta 2016 pääaineenaan johtaminen. Gradunsa Riikka teki kiertotalouden liiketoimintamalleista. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä projektipäällikkönä, muutosoppaana ja käyttäytymisprofiilien asiantuntijana.

riikka.yli-opas@flow.fi
+358 40 084 2562

Miksi Flow?

 • Osaaminen, työkalut, metodit, mallit ja tekijät saman katon alta.
 • Ulkopuolisen kumppanin kanssa projekti menee 6 x todennäköisemmin maaliin
 • Strategian toteuttaminen vaatii muutosjohtamista.
  Olemme Prosci Inc -muutosjohtamisen metodin virallinen kumppani Suomessa.
 • Äärimmäisen kova bisnesosaaminen ja vankka kokemus eri toimialoilta
 • Kyky saada asioita tapahtumaan. Oli kyseessä sitten esimiestyön kehittäminen, strategian konsultointi, konseptointi, työntekijäkokemus, asiakaskokemus tai muutosjohtaminen.

Hinnoittelu

Inspiraatio: Flow Keynote

Puheenvuoro / sparraus

 • 1-2h osallistava puheenvuoro tai sparraus johdolle tulevaisuuden strategioista, strategian konseptoinnista tai jalkautuksesta.
 • Ulkopuolinen sparrausapu, näkökulmia, toimenpide-ehdotuksia ja toimialaosaamista.
 • Aiheina mm. työn tulevaisuus, Hyvä DuuniFiilis, myönteinen muutos, esimiehen roolit ja vastuut, sitoutumisen salaisuus, motivaatio ja innostuminen, vaikeat tilanteet voitoksi, 100 % vastuu ja asenne, suorituksen johtaminen, kiireelle kyytiä.

Hinta alkaen 3 000 € + alv

Tilaa
Puhujakeikat Muutostoimisto Flow Kalle Ruuskanen

Flow Keynote -puhujakeikat

Laajempi ratkaisu

Mikäli kaipaat laajempaa kokonaisuutta tai haluat muutoin tiedustella tarkemmin palveluistamme, otathan yhteyttä meihin.

 

Tanja Ranta

Muutosmuotoilija,
projektijohtaja

050 1259

tanja.ranta@flow.fi

Puhujakeikat Muutostoimisto Flow Tanja Ranta

Tilauslomake ja tiedustelut

Tanja Ranta

Muutosmuotoilija,
projektijohtaja

050 1259

tanja.ranta@flow.fi