ADKAR – inhimillisen muutoksen malli

FlowTalk-webinaaritallenne

Tavallisin syy muutoksen epäonnistumiseen on sen inhimillisessä puolessa. Ihmiset eivät lähde mukaan ja eivätkä muuta käyttäytymistään, vaikka johdon mielestä muutos on looginen ja henkilöstö saanut koulutukset.

Miten varmistat muutoksen onnistumisen? Proscin ADKAR® -malli on yksi eniten käytetyistä muutosjohtamisen malleista maailmassa. Sen avulla on raivattu muutoksen esteitä jo tuhansien ihmisten tieltä. Sekä yksilöt että organisaatiot hyötyvät ADKAR:in yksinkertaisuudesta, sovellettavuudesta ja tuloksellisuudesta. Tässä interaktiivisessa FlowTalk-webinaarissa opit ADKAR-mallin perusteet ja kuulet, miten voit tuloksellisesti soveltaa sitä paitsi yksiötasolla, myös koko organisaation muutosjohtamisessa.

Kuka on Teppo Kolehmainen?

Teppo on muutosjohtamisen kompetenssista vastaava muutosjohtaja ja valmentaja Muutostoimisto Flowssa. Hän on kokenut muutosjohtamisen konsultti ja yrittäjä, joka on tuonut Suomeen Proscin, muutosjohtamisen ykkösen maailmassa.

Miksi?
  • Juuri nyt suuret ja nopeat muutokset eivät jätä varaa harha-askelille ja harjoittelulle
  • Muutoksen tulokset riippuvat enemmän ihmisistä kuin ratkaisuista tai sisällöistä
  • Systemaattisella muutosjohtamisella saat ihmiset mukaan ja tulokset nopeammin
Kenelle?
  • Johtajille
  • Esimiehille
  • Projekti- ja hankevastaaville
  • HR-johdolle ja asiantuntijoille

Käsiteltäviä teemoja

Kaksi näkökulmaa muutokseen. Miten muutoshankkeen tekninen ja inhimillinen puoli eroavat toisistaan.

Henkilökohtaisen muutoksen viisi porrasta. Miten siirrät fokuksen organisaatiotasolta yksilön tasolle ja näin saavutat parempia tuloksia.

ADKAR:in monet sovellustavat. Miten käytät mallia muutoksen esteet tunnistamiseen ja muutosjohtamisen toimenpiteiden ohjaamiseen.

Johdon työkalut. Miten johto ja esimiehet voivat hyödyntää ADKAR-mallia ja mitä henkilöstö haluaa heiltä kuulla muutoksesta.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Löydät webinaaritallenteen ylempää.

Aihe kiinnostaa, haluaisin lisätietoja

Yhteystiedot

Teppo Kolehmainen

045 670 0508

teppo.kolehmainen@flow.fi