Laituripaikka yrittäjäkonsulteille

Muutostoimisto Flow

Muutostoimisto Flow on konsultointi- ja valmennusalan yrittäjien laituripaikka, jossa asiakkaat, tiedot, taidot, teoria, tutkimus ja tekeminen kohtaavat. 

Teemme yhdessä töitä Flown brändin alla, meillä on metodit, mallit ja pöydän ympärillä parhaat yrittäjäkumppanit.

Nyt etsimme joukkoomme uusia yrittäjäkollegoita.

Me Flowlla autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa liiketoimintaa johtamisen, strategian, asiakaskokemuksen ja muutosjohtamisen keinoin. Teemme maailmasta parempaa kohtaaminen kerrallaan. Olemme konseptoineet ja muotoilleet liiketoimintoja, johtamista, kohtaamisia, palveluita, myyntimalleja, kauppoja, ravintoloita, kortteleita ja kaupunkeja ja auttaneet tuhansia johtajia, esimiehiä ja yrityksiä nostamaan johtamisen uudelle tasolle.

Emme etsi numerokonsultteja tai myyntiä välttelevää humanistia. Etsimme talentteja, joilla on jo osaamista, asiakaskuntaa ja laskutusta, mutta eivät halua tehdä töitä yksin tai kaipaavat skaalautuvuutta omaan liiketoimintaansa ja tarjoamaansa. Työkaluja, metodeja, uskottavuutta, tiimin ja projektijohdon.

Syyskuussa 2020 yhdistyimme henkilöstötutkimuksia tuottavan Eezy Spiritin kanssa. Luvassa siis entistä enemmän tutkimustietoutta valmennus- ja konsultointipalveluidemme taakse.

Tätä tarjoamme:

 • Skaalautuvuutta tarjoamaasi, osaamiseesi ja ajankäyttöösi
 • Maailmanluokan lisenssituotteita (Prosci, ValueScout, Howspace, Innoduel, DiSC, Insights jne.)
 • Lukuisia testattuja konsepteja ja tuotteita
 • Asiakkaiden rakastamat valmentaja- ja konsulttikollegat
 • Projektijohto ja laskutus
 • Markkinointi
 • Verkostot
 • Paikka leirinuotiolla

Tätä odotamme:

 • Itsenäinen ote työhön, myyntiin ja asiakkaisiin
 • Sinulla on vahvat suhteet, olemassa olevia asiakkaita ja työllistät itsesi
 • Tuot tiimiin oman osaamisesi ja positiivista energiaa
 • Yhteinen ihmislähtöinen arvopohja

Miten haen?

Lähetä Jurille ja Tanjalle videotervehdys, kirje tai CV, josta nousee esiin sinun erityisosaamisalueet, intohimot ja supervoimat. Kerro tarjoamastasi ja asiakkaistasi, sekä mitä haluat omalta liiketoiminnaltasi.

Yrittäjäkumppaneista vastaa partnerimme Juri Röhr.

 

 

Juri Röhr
Partneri, johtamisen valmentaja
040 521 9262
juri.rohr@flow.fi

 

Tanja Ranta
Projektijohtaja, muutosmuotoilija
050 1259
tanja.ranta@flow.fi

 

 

Muutostoimisto Flow

Miksi Flow?

 • Osaaminen, tuotteet, lisenssit, metodit ja systematiikka saman katon alta
 • Osaamisen jakaminen, skaalattavuus
 • Itsenäisyys, mutta kollegojen tuki
 • Projektijohtaminen ja käytännön tuki
 • Prosci-muutosyhtiön virallinen kumppani Suomessa
 • Strategia, konseptointi, johtaminen, muutos, asiakaskokemus ja työntekijäkokemus
 • Markkinointi ja materiaalit
 • Heimon tuli ja paikka leirinuotiolla
 • Työkalut: Howspace, Innoduel, Insights, Peili, DiSC, ValueScout ja monta muuta.

Tutustu meihin

Kalle Ruuskanen puhuja Flow Keynote Muutostoimisto Flow

Kalle Ruuskanen

Partneri, strategi, yritys- ja konseptimuotoilija, CX-expertti

Kalle Ruuskanen onnellistaa ihmisiä: henkilökuntaa, asiakkaita ja asiakkaiden asiakkaita. Kalle tuo mukanaan hyvää duunifiilistä, välittämistä ja viitseliäisyyttä. Hän hahmottaa luovat ratkaisut ja tietää, miten ne toteutetaan systemaattisesti. Hän on liikkeenjohdon kumppani, kun halutaan luoda uusi strategia tai konsepti, johtamismalli tai tapa palvella. Kalle elää ja hengittää parempia henkilöstö- ja asiakaskokemuksia, jotka tuottavat hämmästyttäviä tuloksia. Hänellä on rajaton usko parempaan huomiseen, eikä ihme, sillä sellaisia hän on uransa aikana luonut useissa ja useille yrityksille.

kalle.ruuskanen@flow.fi
+358 50 511 9723

Markku Silventoinen puhuja Flow Keynote Muutostoimisto Flow

Markku Silventoinen

Partneri, johdon tuki ja turva, muutoksen moniottelija, ihmismielen opas

Markku Silventoinen on ainutlaatuinen yhdistelmä luottamuksen herättäjää, oivalluttajaa ja vaikuttavaa johtajan ja esimiehen rinnalla kulkijaa. Hän saa asiat virtaamaan paremmin, sillä ihmiset oppivat häneltä niin tunteiden vakavasti ottamista kuin parempien esimiespalveluiden tuottamisen taitojakin. Markku kysyy ja kyseenalaistaa, tarjoaa perusteltuja oppeja ja näkemyksiä ja saa aikaan tavoiteltua muutosta ihmisten käyttäytymisessä. Hän on erittäin pidetty johtoryhmien sparraaja ja esimiesten valmentaja, jonka syväluotaavat valmennukset herättävät paljon ajatuksia.

markku.silventoinen@flow.fi
+358 40 045 0305

Juri Röhr puhuja Flow Keynote Muutostoimisto Flow

Juri Röhr

Partneri, kulttuurimuotoilija, innostaja, erilaisuuksien ekspertti, asenteen asentaja

”Sadan prosentin vastuusta tuli meille koko joukkoa ohjaava uusi slogan”, kertoi eräs Flown asiakkaista Jurin valmennuksen jälkeen. Juri tietää, ettei vastuuta voi jakaa, vaan se on aina täydet sata prosenttia. Sata, on sitten kyseessä roskan nostaminen lattialta tai työpaikkakiusaamiseen puuttuminen. Jurista aistii, että hän on ollut monessa mukana. Hän on vakuuttava, innostava ja samaan aikaan energinen. Oman käyttäytymisen vaikutus muihin on kiehtonut Juria jo omien esimiesaikojen alusta alkaen.

juri.rohr@flow.fi
+358 40 521 9262

Tanja Ranta Muutostoimisto FLow

Tanja Ranta

Projektijohtaja, muutosmuotoilija

Tanjan käsissä työpajojen ilmaan heitetyt ideat muuttuvat inspiroiviksi keskustelukartoiksi, hatarat tarinanpätkät upeiksi presentaatioiksi ja mikä parasta, kaikenlainen sekamelska järjestykseksi. Tanja on Flown oma taiteilija: hän visualisoi esitykset, treenikirjat ja tarjoukset hämmästyttävän taitavasti. Toisella kädellään hän huolehtii, että projektit etenevät ajallaan ja kustannukset pysyvät sovitussa raamissa.

tanja.ranta@flow.fi
+358 50 1259

Kari Kauppila Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Kari Kauppila

Minuuden mestari, muutoksen Obiwan

“Työtä ajatellen kolme asiaa on olennaista, jotta kauan eläisit ja menestyisit maan päällä:
1) Tiedä perustehtäväsi
2) Mitä se on tekoina
3) Minkälainen persoona minun tulee olla, jotta voin tehdä kohdat 1 ja 2 parhaalla mahdollisella tavalla.”

Kari on varmasti Suomen kokenein oman persoonallisuuden, ihmisten erilaisuuden, käyttäytymistyylien ja oman asenteen kouluttaja. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat saanee Karilta uutta ajateltavaa oman toiminnan kehittämiseksi.

Karin osaamisesta kertovat myös yli vuosikymmenten jatkuneet pitkät asiakassuhteet suurten organisaatioiden kanssa. Miksi vaihtaa paras johonkin toiseen?

kari.kauppila@flow.fi
+358 50 073 7511

Piia Pärssinen Muutostoimisto Flow

Piia Pärssinen

Laatulähettiläs, Lean-guru

Piia Pärssinen rakentaa menestysketjuja Toyotan opeilla. Yli 20 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä näkyy Piian kädenjäljessä. Hänelle kaikki bisnes on H2H - Human to Human.

Pitkä Toyota-tausta tuo mukanaan vahvat Lean-metodit, jatkuvan kehittämisen ajatusmallin ja ongelmanratkaisutaidot. Miten haetaan kasvua kehitysprojekteilla, miten pilkotaan suuri tavoite yksittäisiksi osatavoitteiksi ja voiko samoilla resursseilla kasvaa?

#Jatkuva kehittäminen
#Luotettava ja avoin kohtaaminen
#Yhdessä enemmän
#Positiivisen energian kautta
#Laadukkaasti, sinnikkyydellä
#Yhdenmukaisuuden kautta palveluihin laatua ja tunnistettavuutta

Piia Pärssinen
piia.parssinen@flow.fi
+358 40 501 6262

Riikka Korpinen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Riikka Korpinen

Pedagogiikan spesialisti, muutosvalmentaja

”Hän saa keskustelun nousemaan uudelle tasolle”, kuvaa Riikka Korpisen taitoja yksi työkavereista. Riikalla osaa taikoa tekemisen rauhaa hulinan keskelle. Hän saa valmennuksissa ihmiset ajattelemaan omia tekojaan ja keinoja, joilla muuttaa asioita paremmaksi. Riikan taidot kumpuavat monipuolisesta koulutustaustasta ja työkokemuksesta opettajana, terapeuttina ja valmentajana.

riikka.korpinen@flow.fi
+358 50 300 2547

Petteri Tuominen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Petteri Tuominen

Konseptimuotoilija, strategi, myynnin moniottelija

Petteri Tuominen on armoitettu tuloksentekijä. Hän hakee ja tekee tulosta, sillä myynti virtaa Petterin verisuonissa. Hän näkee nopeasti numeroiden taa ja toteuttaa suunnitelman, jolla lähdetään yhdessä eteenpäin. Tarvittaessa toteuttamiseen valitaan lisäapua Petterin laajasta kumppaniverkostosta. Hän on ollut ydintiimissä suunnittelemassa ja toteuttamassa maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussutta menestyskonseptia, Löylyä. Hän sparraa, ideoi, oivalluttaa ja saa aikaiseksi. Usein nopeammin kuin olit voinut kuvitella olevan mahdollista. Petterin avulla monet uudet yritykset ovat löytäneet myös merkittävää rahoitusta.

petteri.tuominen@flow.fi
+358 40 839 6095

Teppo Kolehmainen Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Teppo Kolehmainen

Muutoskartturi, lean-expert, ADKAR-jedi

Teppo Kolehmainen on muutoksentekijä, josta välittyvät ensimmäisenä kuunteleminen, järjestelmällisyys ja ystävällisyys. Teppo sukeltaa tilanteeseen kuin tilanteeseen tyynen rauhallisesti, luo käsityksen tilanteesta ja alkaa sitten järjestää asioita yksi kerrallaan. Tepon näkemyksellisyys ja systemaattisuus ovat ainutlaatuinen kokonaisuus, joka on tuottanut hyviä tuloksia kymmenille asiakkaille niin asiakaskokemusten, myynnin kuin johtamisenkin parantamisessa. Teppo antaa muiden loistaa parrasvaloissa, joita ei ilman häntä olisi saatu syttymään.

teppo.kolehmainen@flow.fi
+358 45 670 0508

Pekka Vihma Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Pekka Vihma

Ainutlaatuisuuden arkkitehti, CX-expertti, sarjayrittäjä

Pekka Vihma on työskennellyt 1990-luvun lopulta Vanajanlinnan toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Vanajanlinna on huippupalvelustaan tunnettu hotelli- ja kokouskeskus, jossa luodaan muistoja ja vahvoja tunnekokemuksia. Palvelun johtaminen, konseptien luominen, inspiroiva ja tuloksekas ihmisten johtaminen muodostavat Pekka Vihman ydinosaamisen. Pekan kanssa työskentely on yhtä kuin tulokset, hyvä fiilis ja verkostot, joista löytyy käsittämätön määrä osaamista ja tahtoa.

pekka.vihma@flow.fi
+358 40 048 5444

Riikka Yli-Opas Flow Keynote puhujakeikat Muutostoimisto Flow

Riikka Yli-Opas

Muutosopas

Riikka Yli-Opas on aiemmin työskennellyt yritysvastuun parissa pienessä teknologiayrityksessä. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta 2016 pääaineenaan johtaminen. Gradunsa Riikka teki kiertotalouden liiketoimintamalleista. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä projektipäällikkönä, muutosoppaana ja käyttäytymisprofiilien asiantuntijana.

riikka.yli-opas@flow.fi
+358 40 084 2562

Katja Martikainen Muutostoimisto Flow

Katja Martikainen

Toimistoagentti

Katja Martikainen löytää ja sopii tapaamisajat, buukkaa lennot ja hotellit, huolehtii Flown toimiston arjesta ja juhlasta sekä avustaa materiaalituotannossa. Aiemmin Katja on työskennellyt mm. myyjänä ja taksinkuljettajana. Hänen elämäänsä rytmittävät kaksi lasta, mies ja koira. Yksi Katjan intohimon kohteista ovat tatuoinnit. Hän työskentelee Flown Core-tiimissä toimistoassistenttina.

teppo.kolehmainen@flow.fi
+358 45 670 0508

Stefanie Brandt-Tallqvist Muutostoimisto Flow

Stefanie Kiki Brandt-Tallqvist

Kulttuurimuotoilija, strategi

Stefanie ”Kiki” Brandt-Tallqvist on moniottelija, joka on toiminut markkinoinnin, asiakaskokemuksen, viestinnän, johtamisen ja yrityskulttuurin tehtävissä jo vuosikymmenen. Hän on enkelisijoittaja, useassa hallituksessa, vaikuttaja, kulttuurivalmentaja ja yritysmuotoilija.

Brandt-Tallqvist aloitti uransa perheyrityksensä Otto Brandtin johdossa viestinnän ja markkinoinnin vetäjänä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppa, jossa hän toimi puheenjohtajana, herätti hänet asiakaskokemuksen tärkeyteen. Hän huomasi nopeasti, miten asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat erottamattomia yrityksen menestysreseptissä.

Stefanie on syntynyt yrittäjäksi.

”Havahduin heti arvojen merkitykseen yrityksen perustana. Arvot ovat kulttuurin perusta ja kulttuuri on asiakaskokemuksen perusta. Arvojohtaminen, kulttuurin ja strategian muotoilu ovat aina olleet työni kantavia teemoja.”

Stefanie on kouluttautunut kulttuurimuutosvalmentajaksi ja omaa myös Flown luotsaaman Proscin muutosjohtamiskonseptin menetelmät.

”Olen parhaimmillani strategia- ja kulttuurimuotoilussa. Olen tehnyt kaikkea arvojen määrittämisestä ja uudelleen freesauksesta arvojohtamiseen ja kulttuurimuutoksiin. Kulttuuri on erottamaton strategiasta, pitää rakentaa strategiaa edistävää kulttuuria.”

Stefanie on tunnettu energisenä, rohkeana ja aikaansaavana ihmisenä.

”Olen hyvin käytännönläheinen tekemisissäni ja saan paljon aikaiseksi, puhun ihmisten kieltä. Haluan rakentaa asiakkaideni kanssa arvopohjaisesti johdettuja, strategisesti fiksuja, tulevaisuutta kestäviä organisaatioita, joissa ihmiset voivat antaa parhaansa ja myötävaikuttaa menestystä."

Stefanie Kiki Brandt
040 576 9089
kiki.brandt@flow.fi

Elina Viitanen Muutostoimisto Flow

Elina Viitanen

Rahoitus- ja hankestrategiat

Elina Viitanen on toimitusjohtajan oikea käsi. Valtava kokemus hankemaailmasta yhdistettynä bisnesälyyn yllättää usein kuulijan. Silti Elinan lempeä habitus saa toimitusjohtajat avautumaan.

Elinan historiasta löytyy Ähtärin pandatalon perustamista, koulutusvientiä ja kaupallisia tuotelanseerauksia. Kaupallistamisen ytimessä toimiva Elina tuntee niin kaupunkien ja julkishallinnon kuin isojen pörssiyhtiöiden liiketoimintatavoitteet ja kipupisteet.

Rahoitus- ja hankemaailman turvin Elina auttaa asiakkaita liiketoiminnan kehityshankkeissa, sekä vastaamaan työn murrokseen, digitalisaatioon, vientiin ja markkinointiin.

Elina Viitanen
050 452 8280
elina.viitanen@flow.fi